Voorkom extra stilstand na calamiteiten tijdens feestdagen - Vlint

Voorkom extra stilstand na calamiteiten tijdens feestdagen

In de ruim 25-jarige ervaring van Vlint met ontstoffing in o.a. de Food-, Chemie-, Pharma- en Energiesector hebben we veel fabrieken – soms letterlijk –  uit de brand geholpen met een spoedlevering van ontstoffingsfilters na een calamiteit. Dat doen we uiteraard graag voor onze klanten. In perioden van stijgende vraag naar filters en grote drukte rondom de feestdagen lukt het Vlint niet altijd om bij een grote calamiteit op korte termijn vervangende (maatwerk)filters te leveren. Dat kan dus leiden tot langere productiestilstand en extra stress. Om over de kosten van die stilstand nog maar te zwijgen.

Vlint heeft hiervoor een paar slimme oplossingen bedacht. De keus is aan u:
1. Feestdagen-garantie:
• besteld vóór week 47 is levering vóór de kerstdagen*
• bestelt u in week 47 of later, dan volgt levering pas in januari.
*mits grondstoffen voorradig

2. Vlint-voorraadcontract:
• uw (maatwerk)filters liggen altijd op voorraad bij Vlint.
• u roept af en u ontvangt de filters met het eerste beschikbare standaard transport of indien nodig met een spoedlevering via een koerier.

Calamiteiten zijn helaas niet uit te sluiten. Maar extra stilstand, door gebrek aan de juiste filters na een calamiteit, is wél te voorkomen. En zo voorkomt u tevens de kosten van extra stilstand.

Welke oplossing van Vlint is voor u de meest passende?
Vul via deze link uw gegevens in, dan bellen wij u voor een afspraak om uw risicoprofiel te verlagen met altijd beschikbare filters van Vlint. Of bel ons vóór 19 november met uw bestelling op 088-88 77 116.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!