Vlint Services vanaf nu VCA** 2017/6.0 gecertificeerd! - Vlint

Vlint Services vanaf nu VCA** 2017/6.0 gecertificeerd!

Om de aandacht voor kwaliteit en veiligheid bij Vlint te benadrukken, heeft Vlint Services het veiligheidsmanagementsysteem VCA** 2017/6.0 ingevoerd als vervolg op de bestaande certificering voor VCA* 2008/5.1.

De VCA** 2017/6.0 is gericht op de gehele VGM-structuur qua beleid, verbetermanagement en organisatie. Een belangrijk verschil ten opzichte van de VCA* 2008/5.1 is dat er gewerkt mag worden met onderaannemers. Door permanent aandacht te besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu in de praktijk, op de werkvloer voldoet Vlint Services aan de eisen van VCA** 2017/6.0. Daardoor daalt de kans op ongevallen nog verder.

Veilig, gezond en duurzaam
De VCA** 2017 /6.0 kan gezien worden als de nieuwe standaard voor veilig, gezond en duurzaam werken. Door de certificering voor deze nieuwe VCA, onderstrepen we het belang van veiligheid voor onze medewerkers bij alle werkzaamheden. Op locatie bij onze klanten, maar ook in ons eigen bedrijf. Ons motto is: ‘we werken veilig of we werken niet!’ Zo bieden wij ook onze opdrachtgevers de zekerheid van veilig uitgevoerde werkzaamheden.

Vlint Services is met begeleiding van IKAS en via EBN Certification nu dus officieel gecertificeerd conform de nieuwste VGM-checklist aannemers van VCA Nederland.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!