Reiniging luchtbehandelingskasten Vlint

Reiniging luchtbehandelingskasten

Reiniging van alle onderdelen filtratiesysteem

Vlint kan uw complete filtratiesysteem reinigen: van de luchtbehandelingskasten op het dak tot aan de ruimten waar zuivere lucht nodig is. De experts van Vlint zorgen dat uw luchtbehandelingskasten, convectors en luchtkanalen hygiënisch zijn en optimaal functioneren.

Het belang van goede reiniging

Het periodiek reinigen van luchtbehandelingskasten, convectors en luchtkanalen verlengt hun levensduur, vergroot de effectiviteit van uw filters en zorgt voor optimale hygiëne in uw bedrijf en werkomgeving.

• Luchtbehandelingskasten en convectors
Vlint reinigt luchtbehandelingssystemen chemisch-technisch. Componenten worden gedemonteerd en de luchtbehandelingskast wordt onder hoge druk met chemicaliën gereinigd. De chemicaliën worden uiteraard op verantwoorde wijze opgevangen en afgevoerd. Inductie-units en fancoil-units, oftewel convectors, vullen zich met vuil na verloop van tijd. Vlint reinigt en vervangt zowel de batterijen als de filters in deze units.

• Warmtewielen
Vanuit energetisch oogpunt is een warmtewiel een van de meest efficiënte vormen van energieterugwinning door warmte en vocht. Zonder preventief en correctief onderhoud neemt het rendement snel af en stijgt het energieverbruik. Vlint is gespecialiseerd in het reinigen, conserveren en onderhouden van warmtewielen.

De service van Vlintreiniging luchtbehandelingskasten

Onze getrainde specialisten zijn erop gespitst om bij het reinigen zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor de gebruikers in de betreffende ruimte. Waar nodig zijn ze inzetbaar buiten werktijden. In veel gevallen hoeven filterinstallaties niet uit. Vlint garandeert u de continuïteit van werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!