Missie en visie Vlint

Missie en visie

Onze missie

Vlint gaat voor een 360 graden benadering. Door onze uitgebreide kennis van filtratiesystemen, luchtverdeling en solids handling gaat Vlint door daar waar andere stoppen. Vlint is als totaalleverancier en dienstverlener de partij voor:

• het zuiveren van lucht en liquids met een uniek aanbod van filters voor utiliteit en industrie
• snelle en veilige filterwisselingen voor elk kantoor of object
• het beperken van emissie door optimalisatie van ontstoffingsfilters en stofonderdrukking bij verlading
• het reinigen en onderhouden van luchtbehandelingskasten en onstoffingsinstallaties
• het reconditioneren van luchtbehandelingskasten voor utiliteit en proces
• het berekenen en op maat maken van luchtverdeelsystemen
• het (antibacterieel) reinigen van luchttrajecten en textiele luchtverdeelsystemen
• het verbeteren en bewaken van solids handling conform ATEX en Food-regelgeving

Vlint heeft een divers productaanbod en staat met productspecialisten, technisch adviseurs en een grote groep monteurs voor u klaar. Ons personeel is in uiteenlopende sectoren actief en kent alle relevante veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Onze visie

Wie voor Vlint kiest kan rekenen op zorgeloze service. Daarbij staat één woord centraal:

ZUIVER

Iedereen in ons bedrijf zet zich in om een zuivere omgeving te creëren. Zuiverheid is voor ons vanzelfsprekend, maar ook iets waarop we trots zijn. We zijn trots op elk project in de utiliteit en in de industrie dat mede dankzij onze inzet een zuivere omgeving biedt. Want een zuivere oplossing en omgeving creëren bij onze klanten in de utiliteit en in de industrie is wat we doen en waarvoor we het doen. Zuiverheid is de kern van onze identiteit. Zuiver handelen ontstaat door vier bedrijfskenmerken:

1.    Proactief: onze experts hebben passie voor hun vak. Als er iets niet goed werkt of beter kan, dan signaleren we dit en lossen het op. Technisch, administratief en planmatig. Het moet kloppen. Want wij streven voor onze klanten naar een optimaal klimaat en productieproces.

2.    Deskundig: de specialisten van Vlint hebben verstand van zaken. We werken met goed opgeleide mensen met veel ervaring. Ondersteund door eigen research & development zijn we altijd up to date. Onze klanten waarderen onze deskundigheid die hen helpt om hun problemen op te lossen. Zodat zij ontzorgd worden.

3.    Co-creatief: samenwerking is de sleutel tot succes. We geloven niet alleen in onze eigen kennis, maar ook in die van onze klanten. Samen bereiken we oplossingen op het gebied van welzijn, gezondheid en veiligheid.

4.    Solide: we kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit. Altijd. Of het nu gaat om de producten die we leveren of om de mensen die voor Vlint werken: u kunt op ons vertrouwen.

Wie voor Vlint kiest kan rekenen op een zuiver klimaat en proces!

Bedrijfspand Vlint

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!