Ontdek BFM op de beurs - Vlint

Ontdek BFM op de beurs

Vrijblijvend advies
Meer weten over de mogelijkheden van manchetstandaardisatie voor uw bedrijf? Meer horen over de voordelen van BFM in de praktijk? De komende tijd zal Vlint op twee beurzen speciaal aandacht besteden aan BMF. Op onze stands kunt u vrijblijvend advies en informatie vragen. We ontmoeten u dan graag!

World of Technology & Science 2018
De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn dit jaar samengevoegd onder de naam: World of Technology & Science 2018. Vlint zal hier aanwezig zijn met een stand op de Machevo hotspot (B040, hal 9). Hier kunt u zelf BFM materiaal voelen, het snap-in systeem uitproberen en de werking van fittingen in de praktijk zien. Uiteraard gaan we ook graag met u in gesprek over de specifieke omstandigheden in uw fabriek en de mogelijkheden voor de plaatsing van fittingen. Gratis inschrijven voor de beurs kan via deze link.

Solids Antwerpen
Op Solids Antwerpen is Vlint 17 en 18 oktober aanwezig om BFM fittingen te presenteren (stand A004). Op diverse schermen zal te zien zijn wat het voordeel is van BFM in de praktijk. Ook zal het BFM-assortiment voorhanden zijn, zodat u zelf de verschillende BFM fittingen kunt voelen en ervaren. Bestel hier uw gratis kaarten.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!