Reiniging van textiele luchtverdeelslangen en luchtverdeelsystemen

Reiniging textiele luchtverdeelslangen

Het voordeel van hygiënische luchtverdeelslangen

Textiele luchtverdeelslangen bestaan in de meeste gevallen uit geweven materiaal waarbij de lucht via miljoenen kleine openingen in het weefsel naar buiten uitstroomt. Feitelijk fungeert het materiaal daarbij als een filter waardoor er vervuiling zal ophopen. Het goed reinigen van textiele luchtverdeelslangen zorgt dat uw bedrijf weer zuivere lucht krijgt. Doordat lucht de textielkanalen gemakkelijker kan verlaten, bespaart u bovendien energiekosten.

Reiniging van textiele luchtverdeelslangen

Verkeerde reiniging van textiele luchtverdeelsystemen door bijvoorbeeld onjuiste wasprogramma’s of wasmiddelen kan resulteren in beschadiging van het materiaal, krimp, ongelijkmatige reinheid of het verloren gaan van de brandwerendheid. Vlint heeft in samenwerking met een van de grotere industriële wasserijen een wasprocedé ontwikkeld waarbij grondige reiniging plaatsvindt met behoud van de originele materiaalkenmerken.

Wascontract

wassen textiele luchtverdeelslangen

Vlint kan voor u het periodiek plannen, demonteren, reinigen, en opnieuw monteren van textiele luchtverdeelsystemen, met eigen specialisten verzorgen. Zo bent u altijd verzekerd van zuivere lucht.

 

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Gerelateerde artikelen en sectoren

    Reiniging textiele luchtverdeelslangen