Luchtverdeelslangen op maat laten maken? Vlint helpt u graag.

Productie en installatie luchtverdeelslangen

Textiele luchtverdeelslangen op maat

Vlint kan voor u op maat textiele luchtverdeelslangen maken. We kunnen daarbij de luchtstroom in uw bedrijf onderzoeken en een plan schrijven voor optimale koeling, verwarming en toevoer van zuivere lucht. De engineers van Vlint zorgen in overleg met klanten voor een stijlvol design. Luchtverdeelslangen bezitten andere wezenlijke voordelen in vergelijking met traditionele klimaattechnische componenten. Dit zijn:

• Een breed toepassingsspectrum bij verwarmen, koelen, beluchten en bevochtigen
• Vermijding van condenswater: geen corrosie
• Brandveiligheid volgens klassen
• Geen kostbare en omslachtige montage: ons systeem kan eenvoudig en snel worden opgebouwd – dit kan ook achteraf in gerealiseerde bouwfasen zelf worden uitgevoerd
• Eenvoudige en voordelige reiniging en hygiënische behandeling
• Op design gericht product: kan in RAL kleuren, bedrukt en flexibel vormgegeven worden
• Efficiëntie in het energieverbruik
• Lager gewicht
• Geluidsloze luchtverdeling

Door deze voordelen zijn grote kostenbesparingen mogelijk. Klimaattechnologie met het textiele luchtsysteem (TLS) is populair in de lucht-, klimaat- en koeltechniek. Engineerings- en adviesbureaus, vakspecialisten, in de industrie en in de installatiebranche kiezen vaak voor onze service.

De stof waarmee we werken stemmen we af op uw situatie. U kunt denken aan polyesterstoffen, polyethyleenfolie of PES/PU (mix van polyurethaan & polyester). Voor industriële toepassingen kan ook een elektrisch geleidende band worden ingenaaid.

Installatie textiele luchtverdeelslangen

Wie een textiel luchtverdeelslang laat maken bij Vlint, kan rekenen op onze complete service. We ontwerpen, produceren, en monteren het systeem waar u dat wenst. Indien een reserveset nodig is om continuïteit te waarborgen, dan kan ook een tweede textiele luchtverdeelsysteem voor u geproduceerd worden.

Brochure luchtverdeelslangen

Foto: de luchtverdeelslangen van Vlint kunnen perfect in het interieur worden verwerkt en zorgen voor maximale comfort

installatie luchtverdeelslang (1)

luchtverdeelslang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: voor de industrie maakt Vlint van verschillende stoffen luchtverdeelsystemen. Indien nodig wordt voor ATEX-omgevingen een elektrisch geleidende band ingenaaid.

luchtverdeelsysteem

Gerelateerde artikelen en sectoren

Luchtverdeelslangen op maat