Filterkast coaten of coating van ontstoffingsinstallatie of LBK? Vraag naar de Qcoat van Vlint!

Filterkast coating

Oxidatie en vuil bestrijden met coating

Filterinstallaties zijn na verloop van tijd onderhevig aan oxidatie en slijtage. Gestaag groeiende oxidatie in de filterkast kan leiden tot verminderde filtratie, onveilige werkomstandigheden en extra kosten. In de Qcoat productenrange van Vlint zijn producten opgenomen voor het coaten van vloeren en beplatingsmateriaal, welke oxidatie voorkomen doordat ze naadloos, vloeistofdicht en blijvend flexibel zijn. Ook hecht er geen stof op de coatingslaag en zijn ze gemakkelijk te reinigen. Zo blijft uw filterinstallatie optimaal functioneren.

Complete bescherming van de filterkast

Vlint kan zowel de binnen- als buitenzijde van filterkasten coaten. Het houdt daarbij rekening met de klimatologische omstandigheden waarin filterinstallaties opereren. Waar agressieve chemische invloeden beplating aantast, werkt Vlint bijvoorbeeld met een 2K-systeem bestaande uit: Qcoat 2K Primer EP C5 afgewerkt met Qcoat 2K Finish PU C5. En waar vloeren onderhevig zijn aan vuil en slijtage gebruikt Vlint de Qcoat 2K Flex Floor PU. De specialisten van Vlint weten als geen ander hoe ze uw filterinstallatie optimaal moeten beschermen.

Continuïteit van vitale processen

Doordat de specialisten van Vlint zorgvuldig te werk gaan, ondervindt uw bedrijf geen hinder van coatingswerkzaamheden. Om de luchtbehandeling in uw bedrijf veilig te stellen, kunnen filterinstallaties gefaseerd worden uitgezet of kunnen Vlint specialisten desgewenst in de avond, nacht of weekend de werkzaamheden uitvoeren. Een zorgeloos proces wordt mede gewaarborgd doordat Vlint gebruik maakt van watergedragen of oplosmiddelvrije producten welke voldoen aan de VOC 2010 wetgeving. Kortom, Vlint garandeert de continuïteit van belangrijke processen in uw organisatie.

Filterkast coating
Foto: Qcoat garandeert optimale bescherming en hygiëne

 

Gerelateerde diensten en artikelen

Filterkast coating