Filter service voor luchtbehandelingskasten. Breng uw kast in optimale conditie

Reconditionering luchtbehandelingskast

Reconditionering luchtbehandelingskast

Als een luchtbehandelingskast in slechte conditie is, borgt het niet het welzijn en de gezondheid van mensen, maakt een filter onnodig extra kosten, en kan een filter stil komen te liggen. De reconditioneringsformule van Vlint’s filterservice zorgt dat uw luchtbehandelingskast weer helemaal op orde is: uw kast wordt weer zo goed als nieuw. Om zover te komen combineren we vier van onze diensten:

Reiniging en desinfectering
Onder hoge druk en met chemicaliën reinigen we de kast. Waar nodig demonteren we onderdelen voor optimale reiniging.

Herstel bestaande onderdelen
We optimaliseren bestaande kastonderdelen. We lageren en uitbalanceren onder andere ventilatoren en motoren. Waar nodig brengen we Requaflex isolatiemateriaal aan op de wandpanelen van kasten voor warmte behoud.

Leverantie en montage nieuwe onderdelen
We leveren en vervangen onder andere filters, ventilatoren, motoren, filterframes, verstevigingprofielen, wanden, vloeren, warmtewielen en condensafvoerbakken.

Coating
Om kasten beter bestand te maken tegen corrosie, brengen we coatings aan op vloeren, wanden, constructies, fundaties, verwarmings- en koelbatterijen.

Filterservice op maat

Onze service voor het optimaliseren van luchtbehandelingskasten kan op uw situatie worden afgestemd. Vlint maakt samen met u een plan om uw filterinstallaties op het niveau te krijgen dat u wenst.

Wilt u weten wat Vlint voor u kan betekenen of alvast meer lezen over reconditionering van de luchtbehandelingskast?
Download hier de brochures reconditionering – installateurs of reconditionering – industrie.

Luchtbehandelingskast

Gerelateerde diensten en artikelen

Re-conditionering luchtbehandelingskast