Filters verwisselen in ontstoffingsinstallaties en luchtbehandelingskasten

Filters wisselen

Snel en zorgvuldig filters wisselen

De filterspecialisten van Vlint verwisselen zorgvuldig en kosten-efficiënt uw filters in ontstoffingsinstallaties en luchtbehandelingskasten. Onze filterdienst verzorgt voor u alle aspecten van de wisseling: planning van de werkzaamheden, leverantie van nieuwe filters, en juiste montage van de materialen. Vlint garandeert u een zorgeloos proces.

Onze filterdienst: maatwerk en flexibiliteit

Onze filterspecialisten zijn flexibel en houden rekening met de vitale processen in uw bedrijf of organisatie. Waar nodig werken onze monteurs buiten de gebruikelijke werktijden zodat belangrijke werkzaamheden binnen uw organisatie niet stil komen te liggen. De filterspecialisten van Vlint kunnen bij de wisseling ook meedenken over verbeteringen van uw filtratieopstelling en filtermedia.

Filterexpertise in alle sectoren

Door hun jarenlange ervaring en goede scholing hebben de filterspecialisten van Vlint kennis van uiteenlopende filtratie opstellingen. Vlint produceert en vervangt filters voor zeer uiteenlopende luchtbehandelings- en ontstoffingssituaties. Denk onder meer aan ontstoffingsinstallaties voor gezondheidsinstellingen, scholen, kantoren, clean rooms en ruimten met koolstoffilters.

filterwisseling zakkenfilterfilterwisselingfilterzak wisseling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: filterwisseling in luchtbehandelingskasten door Vlint

 

filterwisseling

Foto: filterwisseling in ontstoffingsinstallaties door Vlint

Gerelateerde artikelen en sectoren

Filters wisselen