Advies industriële slangen - Vlint

Advies industriële slangen

Advies van Vlint
Slijten uw slangen snel? Wilt u een veilige en hygiënische productieomgeving? En bent u veel geld kwijt aan het kopen van nieuwe slangen? Onze experts helpen u graag met het zoeken van de industriële slang die uw specifieke probleem oplost. De experts van Vlint hebben jarenlange ervaring in de industrie en bieden slangen die voldoen aan alle Europese normen. Met ons advies kunt u dus rekenen op een veilige en effectieve productieomgeving.

Bekijk hier producten industriële slangen

Hoe werkt het?

Stap 1
Voor het bepalen van de juiste slang bestudeert Vlint het productieproces. Welk medium gaat door de slang? Wordt er gewerkt met explosiegevaarlijke stoffen? Komt er druk op de slang? Moet er voldaan worden aan de 1935/2004/EC, de 10/2011/EC en de 2023/2006/EC? En tegen welke temperaturen moet de slang kunnen? Onze experts brengen uw situatie gedetailleerd in kaart.

Stap 2
Vervolgens kiezen ze uit het Vlint-assortiment, dat meer dan 200 verschillende industriële slangen bevat, het materiaal dat het beste bij uw situatie past. Als uw bedrijf bijvoorbeeld oliën en vetten (D-categorie) verwerkt, is de Master-Pur HX Food A een goede keus. Bij vonken en lasdampen zoeken de Vlint-experts de beste beluchtings- en lasrookslangen uit de Master-Clip Spark serie. En wilt uw chemiebedrijf een microbenbestendige en ATEX-veilige slang, dan maken we u wegwijs in onze Master-Pur trivolution productlijn. Door de situatiegebonden aanpak van Vlint, kunt u altijd rekenen op maatwerk.

Stap 3
Ten slotte kunt u de slang bij ons afnemen. Dan zorgen wij voor tijdige levering. Mocht er nog advies nodig zijn over de montage of werking van de slang, dan staan wij voor u klaar. Resultaat is in alle gevallen een slijtvastere en meer hygiënische oplossing voor uw proces.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!